Friday, 6 July 2012

Bila saudara2 bermasam muka, sudah tdk mahu bercakap dgn org (B) itu lagi.. kena la tahu kenapa org (A) tersebut.. 

Like ;)
A: Sapa yg nak cuba putus saudara? Kau ke aku?! >=(
B: Hey?! 
C: Wei A, kalau kau ada marah kat dia pun. Aku tahu aku x masuk campuh hal B dgn kau.
A: Kau jangan risau, C. Aku dah tahu, kau mcm mana...

I don’t like ;(
A: Sapa yg nak cuba putus saudara? Kau ke aku?! >=(
B: Hey! Asal kau nak marah2 pulak kat aku?
C: Yalah! Dia yg cari pasal dulu, cakap org pulak?!
A: Hoi, C! Kau jangan menyampuk boleh tak? Aku cakap dgn dia, bukan nye ko!!!






Wednesday, 4 July 2012

SHOWDOWN 2012 TOP 3 THE FINAL SHOWDOWN



our judges said: "this is Champion material" whaddiya think? @iam_pez #showdown2012 #final http://instagr.am/p/MqV3kyvs37/

#DemLepakBoyz are feeling very Smurfeeeyy today with their lil' Smurfette! cute! #showdown2012 #final http://instagr.am/p/MqWeKUPs4X/

#SoulGang giving their best by haunting us with their performance! #showdown2012 #final http://instagr.am/p/MqXHqZvs4v/


Tuesday, 3 July 2012

Which Step Have You Reached Today??


"You can't have a relationship without any fights, but you can make your relationship worth the fight....!!!"


I keep myself BUSY with the things I have to do .. but every time i pause , i still END UP thinking of you :(♥


As we grow older together, As we continue to change with age, There is one thing that will never change. . . I will always keep falling in love with you...♥♥


ove is a race where you need not come first, but all you need is to be the last one.. ♥♥


Next time you follow your heart, take your brain with you...!!


Are you a Real Friend or a Fake Friend.. ♥


Sunday, 1 July 2012

Kitten


Masterchef Selebriti Malaysia 2012



Paling aku benci bila aku dengan sepupuku


Paling aku benci bila aku dengan sepupuku

  1. Bila nak keluar lepak (tak kisah lar kat mana pun) kita nak berseronok, tiba2 salah satu ‘cousin’ (cousin konon >=( ) ada la mula nak buat muka la, muka touching, sad emotion la, apa la... dengan masalah dia la apa lagi... yang paling aku panas sekali tu dia bukan NAK bagitahu aku pon! Dia bagitahu cousin yang lagi (cousin yang ada) mana la aku tahu dia tengah EMO!!! Bukan dia ada masalah, tapi buat masalah adalah! Bengang je aku! Dah la nak sambut new year eve... tahun 2012 pulak tu!!!! Grr… memori inilah yang aku paling benci sekali!!!! >=( Oh! Kau jangan risau! Lain kali bila KAU datang je rumah aku, aku dah TAK NAK bawa pergi mana2 dah! Dengan kaum2 kau sekali aku x hingin! X(
  2. Bila bermesej je cakap nak keluar pergi berjalan-jalan kat mana2 la. Contoh la nak lepak sama time hari bulan 2@3 June... sebelum ‘sudah’ tiba tarikh tersebut. Aku SMS, kau tak balas. Aku call, kau tak ‘pick up the damn phone’! Seriously, aku tak kisah kalau tak jadi lepak, but at least balas la mesej @ jawap la call aku! Macam la phone tu ada masalah! Grr… panas je! Tak pa la, aku p lepak orang lain lagi bagus! X(
  3. Aku tak kisah kalau diorang ni macam2 perangai. Tapi bila nak keluar lepak aje, mula nak gedik2, mengada-ada la… mana tak lambat! X(
  4. Bila ada masalah diorang baru nak cari kita (sama dengan kawan) bila dah senang, apa lagi... lupa la kat kita yang tak seberapa ni... X(
  5. I really like my only style… tapi bila salah satu ‘cousin’ suruh tukar style aku yang tersendiri ni kepada yang lagi bagus (seperti member @ bukan member suruh juga) menang aku TAK SUKA... kau tu kena cermin diri dulu barulah nak judge orang!!! X(

Nasib baiklah 5 perkara je yang aku boleh bagi disebabkan kau tu ‘keluarga’ aku (keluarga la konon X( ). Kalau aku dengan kau ditakdirkan tidak rapat lagi... dah lama aku bagi 10 or 100 perkara2 ini kat engkau!!! X(